Våre verdier - din trygghet

 

 

 

 

 

 

 

FORMFIN

Formfin Møbler er etablert i 1946, og har idag produsert kvalitetsmøbler i over 75 år. Fabrikken er lokalisert på nordvestlandet, i Sykkylven kommune ved Ålesund og midt i Norges møbelhjerte. Formfin har i alle disse år vært en betydelig hjørnestensbedrift i kommunen og har idag rundt 50 ansatte. Hos Formfin er det stort fokus på solid Norsk kvalitet tvers igjennom og med stor andel av lokale råvarer.

Å produsere gode møbler er et solid håndtverk med lange tradisjoner. Nærheten til markedet gir kortreiste møbler, høy servicegrad og tilgjengelighet.

 

VALGFRIHET

Med kundens ønske som vår rettesnor, setter vi stor valgfriehet og individuelle ønsker høyt. Våre møbler kan tilpasses dis stil og dine behov, med egne byggesystemer, store kolleksjoner og valg av bekledning og uttrykk.

 

 

 

 

 

 

 

KVALITET OG MILJØ

Vi velger våre råvarer etter høye krav for lang levetid og miljøvennlighet i både produkt og produksjon. Møbelfaktagodkjenning skal gi trygghet ved å velge et møbel fra oss.

 

 

 

DESIGN

Vår designstrategi er å utvikle møbler med god komfort i tidløst design, og som lar seg tilpasse de fleste interiørstiler. Vi er alle unike, noen vil sitte mykt og andre foretrekker fast komfort. Dette er valg vi har på de fleste av våre modeller.

 

 

 

 

 

 

 

GARANTIER

Med stort fokus på kvalitet, miljø og riktig valg av råvarer, er det naturlig for oss å kunne gi 10 års garanti på rammekonstruksjon og seteputer. Vi benyttere i våre seter både formstøpt kaldskum og blokkskjært kaldskum, og velger ut fra ønsket sitte-egenskaper og komfort til hver enkelt model.